06 41 63 67 83 [email protected]

Over ons

Per 1 maart 2019 is “Van Goede Huize (VGH) Makelaars en Taxateurs” gestart als opvolger van “De Weide Brink Makelaardij”. Voorheen zijn wij ruim 24 jaar actief geweest in uw regio als makelaar, bedrijfsmakelaar en taxateur, waarbij wij continu zijn blijven kijken naar de verschuivingen binnen de makelaardij. Nu, na ruim 2,5 jaar onderzoek te hebben gedaan zijn wij tot de conclusie gekomen dat het tijd is het roer om te gooien.

Wij introduceren vanaf nu “Van Goede Huize Makelaars en Taxateurs” waarbij de ouderwetse manier van makelen niet meer voorop staat. Door uit te gaan van uw wensen als consument tezamen met de bekwaamheid en advisering van een van onze makelaars, kan VGH Makelaars zorgen voor meer tevredenheid bij haar opdrachtgevers. U als consument bepaalt voor welk deel u denkt uw makelaar nodig te zijn.

Sinds de opkomst van de internetmakelaars is gebleken dat u als consument, met de juiste begeleiding, heel goed in staat bent om een gedeelte van het verkoopproces uit te voeren, wanneer u dit wenst. Van Goede Huize Makelaars en Taxateurs is van mening dat u als consument de keuze moet krijgen welke begeleiding u zou willen bij het verkoopproces. Tevens zijn wij van mening dat veel opdrachtgevers zelf goed in staat zijn een eerste oriënterende bezichtiging te begeleiden. Indien u achteraf twijfelt over uw keuze, kunt u direct uw keuze aanpassen en kunt u zich meer of minder frequent laten bijstaan door VGH Makelaars.  Met als resultaat dat u meer tevreden bent met het nieuwe makelen van VGH Makelaars en onderaan de streep minder betaalt.

Graag tot ziens bij Van Goede Huize Makelaars en Taxateurs!

“Wonen Zoals U Dat Wil”

Kunnen wij u helpen?